Αργυρούπολη: Χειροπέδες σε προπονητή πολεμικών τεχνών - Ανήλικη τον είχε καταγγείλει για παρενόχληση
Σε βάρος του 66χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 66χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών από την Αργυρούπολη, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Σε βάρος του είχε προηγηθεί καταγγελία από μία 17χρονη μαθήτρια του ότι από τις αρχές Ιουνίου του 2025 εκμεταλλεύτηκε τη μεταξύ τους σχέση (σ.σ. δασκάλου - μαθήτριας) για να την παρενοχλήσει και να προβεί σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.
Η 17χρονη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, προχώρησαν σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ και στις 27 του μήνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 66χρονο.
Τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (30/6) εντοπίστηκε στην περιοχή της Αργυρούπολης και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «Κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη τελεσθείσα από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και είναι γυμναστής του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση».
Ο 66χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή.